top of page

VROUWEN 
WIJSHEID

Logo teken rechts.png
Logo teken links.png

WIE ZIJN

Isabel.png

Isabel

Uitgeverij VrouwEnWijsheid is in 2020 opgericht door Isabel Timmers en Claudia van het Kaar nadat ze besloten het boek BOOBs, waar ze samen aan werkten, zelf uit te geven. Dat was het startsein voor een groeiend aantal mooie uitgaven.

 

In 2024 besloot Claudia om vanuit haar praktijk voor borstbehandelingen, borsten-echo’s en de opleiding voor Holistic Breastwork Practitioner, vol voor de borsten te gaan. Wel blijft ze als beschermvrouwe en auteur aan de uitgeverij verbonden.

 Isabel: “Als tekstschrijver mocht ik meewerken aan een groot aantal (management)boeken en boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, waaronder diverse bestsellers (o.a. Waar haal je de energie vandaan, Teaming en Psychologische veiligheid van Hans van der Loo en anderen, en Waar een wiel is, is een weg van Jaap Bressers). Daarnaast werk ik als energetisch systeem therapeut en begeleid organisatie- en familieopstellingen. Als Vallei-coach train en coach ik vrouwen vanuit de taoïstische traditie. Samen met Taotrainer Reinoud Eleveld schreef ik onder andere De Liefde Ontsluierd en De Zeven Sluiers.

Naast het uitgeven en het zelf schrijven begeleid ik graag aankomende auteurs."

Dat kan op verschillende manieren. Kijk hier.

 

Maak kennis met onze auteurs

 

bottom of page