top of page

VROUWEN 
WIJSHEID

Logo teken rechts.png
Logo teken links.png

WIE ZIJN

Isabel.png

Claudia

Isabel

VrouwEnWijsheid is opgericht door Isabel Timmers en Claudia van het Kaar nadat ze besloten het boek waar ze samen aan werkten zelf uit te geven. Dat was het startsein voor een aantal mooie uitgaven en programma’s.

 

Claudia: “Ik ben inmiddels al meer dan twintig jaar vrouwencoach. Vanuit mijn praktijk voor borstbehandelingen doe ik unieke, verdiepende en belichaamde kennis op over borsten en de verhalen die erachter schuilen. Ook deed ik de afgelopen jaren onderzoek naar alles wat met borsten te maken heeft en interviewde tientallen vrouwen over hun borsten. Dat leidde tot het boek en het onlineprogramma BOOBs. Bewustwording, het lichaam, leiderschap en tantra zijn de rode draad in mijn eigen ontwikkeling. In 2014 richtte ik Centrum voor Vrouwen in Eindhoven op om vrouwen en vrouwenwerkers te empoweren, te inspireren en met elkaar te verbinden.”

 

Isabel: “Als tekstschrijver mocht ik meewerken aan een groot aantal (management)boeken en boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, waaronder diverse bestsellers (o.a. Waar haal je de energie vandaan, Teaming en Psychologische veiligheid van Hans van der Loo en anderen, en Waar een wiel is, is een weg van Jaap Bressers). Daarnaast werk ik als energetisch systeem therapeut en begeleid organisatie- en familieopstellingen. Als Vallei-coach train en coach ik vrouwen vanuit de taoïstische traditie. Samen met Taotrainer Reinoud Eleveld schreef ik daarover De Kunst van Zelfbeminning en De Zeven Sluiers.”

Claudia.png
bottom of page