top of page

VROUWEN 
WIJSHEID

Logo teken rechts.png
Logo teken links.png

VOOR JOU

Als faciliterende uitgever adviseren en begeleiden we (beginnende) auteurs. Je kunt ons zien als boeken-vroedvrouwen die helpen om jouw boek geboren te laten worden en de weg in de wereld te vinden. Naar wens coachen we je tijdens het schrijfproces en redigeren jouw manuscript. We kijken samen waar en hoe jouw boek kan worden vormgeven en gedrukt. We zorgen voor een ISBN-nummer en dat je boek via CB te koop is in boekhandels en online kanalen. En we creëren samen aandacht voor je boek in de buitenwereld, bijvoorbeeld via social media. Je doet het zelf, maar niet alleen. 

 

JOUW INVESTERING
We vragen van jou een financiële investering in de (druk)kosten en een actieve bijdrage in de promotie van jouw boek. Daar staat tegenover dat jij van begin tot eind zeggenschap behoudt over hoe jouw boek eruit gaat zien en wat ermee gebeurt. En natuurlijk houd jij ook meer opbrengsten over dan bij een traditionele grote uitgeverij.

 

GRATIS INFORMATIEF KENNISMAKINGSGESPREK

Wanneer je jouw vrouwelijke wijsheid met een grotere groep mensen wilt delen, dan maken we graag kennis met jou. Wat is jouw droom? Wat heb je de wereld te vertellen? Heb je al iets op papier? We luisteren en geven advies. Ook vertellen we je of we iets voor jou kunnen betekenen, en hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. Dit gesprek van maximaal een uur kan plaatsvinden in Eindhoven of online.

VROUWEN 
WIJSHEID

Logo teken rechts.png
Logo teken links.png

HET AANBOD

bottom of page